Waar Sport en gezelligheid samenkomen..........
Home
Vereniging
Opleidingen
Agenda
Nieuwsbrief
Introductieduik
Leden
Foto's
Filmpjes
Duiknieuws
Links
Contact webbeheer
Dat duiken een leuke sport is, wordt voor steeds meer mensen duidelijk. Je kunt duikend deel uitmaken van een andere wereld. De onderwaterwereld is in Nederland fascinerend, in verre landen lonken de koraalriffen.

Om van dit alles te genieten worden over de gehele wereld duikopleidingen gegeven. Ook bij duikvereniging Ascon te Monster kun je leren duiken. Als ervaren duiker kun je je verder bekwamen in alle facetten van het duiken. Alle brevetten die je bij de vereniging haalt zijn internationaal erkend.

Als je lid bent van de vereniging, kan je deelnemen aan alle opleidingen die worden aangeboden.

Ieder jaar worden er op alle niveauís duikopleidingen en specialisaties aangeboden. De cursussen worden, in kleine groepen, door eigen duikinstructeurs vanuit de vereniging verzorgd. Daarnaast helpen ervaren leden van de vereniging je de technieken van het duiken onder de knie te krijgen. Deze begeleiders zijn in het verleden binnen de vereniging opgeleid. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen, dat vrijwel alle mensen die een opleiding bij Ascon volgen, dit succesvol weten af te ronden. Nog trotser zijn wij erop dat in al die jaren jaar dat Ascon bestaat er zich nog geen duikongevallen hebben voorgedaan. Dit komt doordat veiligheid bij iedere duik bovenaan staat!